Käkikuun CSRD-raportointityökalulla voit kerätä tiedot CSRD-direktiivin mukaista yritysvastuun raportointia varten. Työkalu on tarkoitettu kaikille yrityksille, jotka haluavat varmistaa, että heidän yritysvastuuraportointinsa täyttää CSRD-direktiivin vaatimukset ja vastaa myös tulevaisuuden tarpeisiin.

  • Helppokäyttöinen ja ohjeistava – CSRD-raportointityökalumme perustuu ESRS-standardeihin ja ohjaa sinut läpi koko prosessin. Työkalun selkeät ohjeet ja käytettävyys tekevät tiedonkeruusta sujuvaa.
  • Tiedot tallessa ja päivitettävissä – pidä yrityksesi vastuullisuustiedot tallessa ja helposti päivitettävinä. Työkalu varmistaa, että sinulla on aina ajantasaiset ja luotettavat tiedot käden ulottuvilla.
  • Sopii kaikenkokoisille yrityksille – olipa yrityksesi jo CSRD-raportointivelvoitteen piirissä tai haluat valmistautua tulevaisuuteen, työkalumme on sinulle sopiva. Se tarjoaa joustavuutta ja mukautuu yrityksesi tarpeisiin.
  • Paranna yrityskuvaasi ja kilpailukykyäsi – vastuullinen liiketoiminta ja läpinäkyvä raportointi vahvistavat yrityksesi mainetta ja kilpailukykyä markkinoilla, joissa vastuullisuus on yhä tärkeämpi arvo. Työkalumme avulla voit näyttää sidosryhmillesi, että olet sitoutunut kestävään ja vastuulliseen liiketoimintaan.
  • Asiantuntijatuki käytössäsi – saat käyttöösi asiantuntijoidemme tuen, joka auttaa sinua hyödyntämään työkalua parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja tukemaan sinua koko raportointiprosessin ajan.

Käkikuun CSRD-raportointityökalu on kokonaisvaltainen ratkaisu yrityksesi vastuullisuustyön tueksi. CSRD-raportointityökalullamme varmistat, että yrityksesi raportointi on kattavaa, ajantasaista ja direktiivin mukaista.

Kysy lisää ja pyydä tarjous: